Meet the Committee: Eva Priester

(Redactielid)

Door: Eva Priester

Beste lezer,

Dit jaar maak ik met veel plezier lid uit van de Redactie Commissie. Samen met mijn commissiegenoten ga ik u verblijden met artikelen. Ik heb er super veel zin in en ik kijk er naar uit om te gaan beginnen. Hieronder zal ik mijzelf even voorstellen.

Mijn naam is Eva Priester, ik ben 19 jaar oud en ben een tweedejaars rechtenstudent. Ik ben geboren en getogen in Vlissingen, een stad in Zeeland. Ondanks dat ik een echte Zeeuw ben, woon ik sinds een jaar op kamers in Rotterdam. Ik woon samen met één huisgenoot in een gezellig huisje vlak bij de Witte de With. Ik ben meteen vanuit het vwo doorgestroomd naar de universiteit en heb afgelopen jaar met veel plezier aan het Erasmus gestudeerd en ik heb gelukkig ook mijn propedeuse behaald. 

Ik ben een echt gezelligheidsmens, ik ben altijd in voor een drankje of een filmavondje met vrienden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. Zo heb ik vanaf mijn vijfde op hockey gezeten maar hier ben ik helaas vorig jaar mee gestopt, ik hoop dit nog te kunnen gaan oppakken. Vanaf dit jaar ben ik ook te vinden op de studenten zeilvereniging, de RSZV, waar ik momenteel volop in de introductieperiode zit en eind oktober eindelijk word geïnstalleerd.

Afgelopen jaar heb ik ook al deel uitgemaakt van een commissie van de JFR, namelijk de Eerstejaarsweekend Commissie. Het weekend voor de eerstejaars heeft eind september plaatsgevonden en het was een groot succes.  

Ik hoop dat u mij wat beter heeft leren kennen. Als u mij tegenkomt op een borrel, spreek mij dan vooral aan, ik ben altijd in voor een praatje!

Liefs, 

Eva