Meet the Committee: Thijs Menke

(Redactielid)

Door: Thijs Menke

Beste lezer,

Dit jaar mogen mijn redactiegenoten en ik u voorzien van allerlei juridisch-gerelateerde artikelen met uiteenlopende onderwerpen. Van de politiek tot actuele jurisprudentie, internationale ontwikkelingen en nog veel meer. Ik heb er heel veel zin in en hoop u ook. Voordat u onze artikelen gaat lezen, zou ik mijzelf eerst even willen voorstellen.

Mijn naam is Thijs Menke, 20 jaar oud en ben geboren en getogen in Rotterdam. Ik heb al mijn hele leven in deze prachtige stad gewoond en ik hoop hier nog lang te blijven. Na de middelbare school heb ik een kort uitstapje gemaakt naar het hbo in Den Haag en Leiden, waarna ik de overstap maakte naar de universiteit om daar rechten te kunnen studeren. Op het hbo heb ik mijn passie voor het recht ontdekt en toen ik op de universiteit kwam, werd mijn passie alleen maar groter. Ik ben nu tweedejaars student en dat is tegelijkertijd ook de eerste keer dat ik aan een tweede jaar begin.

Na een niet zo enerverend afgelopen anderhalf jaar, waarin alles stil lag, heb ik besloten om meer naast mijn studie te gaan doen. Omdat ik van schrijven houd en erg geïnteresseerd ben in dit vak en haar onderwerpen heb ik mij aangesloten bij de Redactie Commissie. Ik hoop met mijn artikelen mijn passie en interesse in dit vak over te kunnen brengen op u.

Naast het schrijven van artikelen houd ik ook van koken en series kijken. Lekker eten en chillen met vrienden in de stad doe ik ook graag. Daarnaast kunt u mij vinden in de sportschool of op de golfbaan. Tijdens de pandemie ben ik begonnen met golfen, omdat het de perfecte sport was tijdens corona en daarnaast ook erg leuk is. Verder lees ik graag een goed boek, niet dat daar een tekort aan is op deze opleiding, of kom ik tot rust met goede muziek. 

Ik hoop u aankomend jaar te kunnen voorzien van informatieve en interessante artikelen, die ik samen met mijn Commissie voor u opstel. Ik sta altijd open om een onderwerp te bespreken of om een gezellig praatje te maken, dus schroom vooral niet om mij aan te spreken.

Groetjes,

Thijs