Meet the Committee: Yasmina Zaboub

(Redactielid)

Door: Yasmina Zaboub

Geachte lezer,

Dit jaar heb ik het genoegen lid te zijn van de Redactie Commissie. Ik kijk ernaar uit om artikelen voor u te schrijven en ik hoop dat u er ook naar uitkijkt om deze artikelen te lezen.

Mijn naam is Yasmina Zaboub. Ik ben 20 jaar oud en zit nu in mijn derde jaar Rechtsgeleerdheid. Ik woon samen met mijn ouders en zusje in Bergen op Zoom, maar ik ben nu natuurlijk veel in Rotterdam te vinden.

Afgelopen jaar ben ik voorzitter geweest van de Eerstejaarsweekend Commissie. Dit weekend heeft twee weken geleden plaatsgevonden en was ontzettend leuk.

In mijn vrije tijd ben ik veel in de sportschool te vinden en vind ik het leuk om te koken en te bakken. Ook ga ik graag naar het terras met vriendinnen en is het mijn guilty pleasure om slechte tv programma’s zoals Ex on the Beach en Temptation Island te kijken. Daarnaast ligt er altijd wel een goed boek op mijn nachtkastje.

Verder heb ik een bijbaan bij een notariskantoor waar ik twee keer per week aan het werk ben. Momenteel werk ik op de afdeling Ondernemingsrecht. Dit sluit goed aan op de minor die ik nu volg, namelijk Fiscaal Ondernemingsrecht.

Mocht u me tegenkomen, spreek me dan vooral aan. Ik ben immers altijd in voor een praatje.

Liefs,

Yasmina