Ontmoet de Commissie: Floor de Bruin (redactielid)

Door: Floor de Bruin

Hai hai!

Zoals jullie in het kennismakingsartikel van Sophie hebben gelezen, begroeten wij elkaar zo binnen de commissie. Ik ben Floor, 20 jaar oud. Ik ben een echte doorzetter. Als ik ergens aan begin, ga ik net zolang door tot ik mijn gestelde doel heb bereikt. Ik ben daarom ook van mening dat ik dit jaar veel kan leren binnen de redactiecommissie; niet alleen door het schrijven van artikelen, maar ook van mijn mede redactieleden.

Sinds een aantal maanden woon ik in de allermooiste rotstad die er is: Rotterdam! Terwijl iedereen vanwege de coronacrisis de stad verliet, ben ik juist verhuisd. Ik woon samen met mijn beste vriendinnetje die ik al ken sinds groep 3 van de basisschool.

Verder ben ik een ‘basic’ student. Ik hou van drankjes doen met mijn vrienden, of dat nou binnen of op het terras is. Reizen vind ik ook fantastisch en daarnaast maak je mij erg gelukkig met een middagje shoppen,maar ik geniet ook van een rustig avondje – lees meeblèren met karaoke onder het genot van een drankje – op de bank met mijn huisgenoot. Om ook nog een beetje fit te blijven, vind ik het leuk om thuis te sporten. Als het weer het toelaat, ga ik graag terug naar mijn ouderlijk huis om daar een stukje met mijn hond te wandelen.

Inmiddels zit ik in het tweede jaar van de bachelor rechtsgeleerdheid. Voordat ik begon met studeren aan de universiteit ,heb ik één jaar HBO-rechten gestudeerd. Ik heb toen mijn propedeuse behaald en ben doorgestroomd naar de Erasmus Universiteit. Het bevalt mij hier erg goed. Ik vind de studie veelzijdig en interessant, net als de mensen die ik leer kennen. Mijn interesse gaat momenteel vooral uit naar het strafrecht, maar dit weerhoudt mij er niet van om ook over andere onderwerpen te schrijven. Aangezien de rechtsgeleerdheid opleiding door zoveel enthousiaste studenten wordt gevolgd, is het soms lastig om nieuwe vrienden te maken. Om deze reden heb ik er dan ook voor gekozen om actief lid te worden bij de JFR. Door deze keuze ben ik in de gezelligste commissie terechtgekomen: de redactiecommissie! We houden ons als redactiecommissie natuurlijk bezig met onder andere het schrijven van artikelen. Ik kijk er dan ook erg naar uit om mijn schrijfvaardigheden in het komende collegejaar beter te ontwikkelen. Ik word door mijn vrienden een echte regeltante genoemd en dit jaar doe ik die naam ook eer aan binnen de commissie. De commissie heeft namelijk een aantal subcommissies, waaronder het organiseren van informele activiteiten voor de commissie. Hierbij organiseer ik samen met Eric allerlei leuke activiteiten zoals samen eten, maar ook paintballen staat op de agenda.

Gelukkig ben ik niet alleen maar achter mijn computer te vinden. Ik hou namelijk ontzettend van gezelligheid en praatjes maken met iedereen, dus spreek mij vooral aan op een borrel van de JFR om me beter te leren kennen. Mocht je niet bij de borrels aanwezig zijn, stuur me dan vooral een berichtje via de socials!

Hopelijk tot snel!

Liefs Floor