Fiat Justitia.nl

FiatJustitia.nl is de nieuwswebsite voor studenten door studenten van de JFR. De Redactie Commissie bestaat uit scherpzinnige studenten die artikelen schrijven en interessante personen interviewen binnen en buiten het vakgebied. De artikelen en interviews bestaan uit de laatste actualiteiten, verdieping bij (altijd spelende) spraakmakende rechtsvragen en leuke en relevante onderwerpen voor de Rotterdamse rechtenstudent. Naast de reguliere artikelen, wordt er ook aandacht geschonken aan themaweken waar één bepaald onderwerp in de spotlight wordt gezet. Hierin wordt onder andere aandacht geschonken aan de eerstvolgende verkiezingen van dat moment en alles wat te maken heeft met de toekomst en carrière van de rechtenstudent.

De Redactie Commissie is een grote, gezellige en serieuze commissie. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid is een pré. Ook is het van belang om geïnteresseerd te zijn in de maatschappij om je heen. Er is heel veel vrijheid om zelf creatieve onderwerpen te kiezen die jij zelf interessant vindt. Naast ontmoetingen met interessante personen ontwikkel je een goede schrijfvaardigheid die van pas komt in je verdere carrière!

Een aantal commissieleden heeft een kennismakingsartikel geschreven, klik op de naam van deze commissieleden om meer te weten te komen over de commissieleden achter de Redactie Commissie van de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam! 

Even voorstellen: de Redactie Commissie 2021/2022

 

Latasha Steehouwer

(Voorzitter) 

 

 

Bo Driesen 

 

  Thijs Menke
  Yasmina Zaboub
  Quinten van der Nat
  Eva Priester
  Gijs-Erik Mariën
 

Don Collin

(Verantwoordelijk bestuurslid)